Siser Easy® Crease and Easy® Etch tools (30719)

SKU
30719

Siser Easy® Crease and Easy® Etch tools 30719

Nieuwe Tools Beschikbaar voor de Siser Juliet en Siser Romeo Plotters

De wereld van plotten en craften wordt steeds diverser en geavanceerder. Met de introductie van nieuwe tools voor de Siser Juliet en Siser Romeo plotters, gaat er een wereld open voor hobbyisten, ontwerpers en kleine ondernemingen. De twee nieuwkomers in het assortiment zijn de Siser Etch Tool ( Graveren met de Siser Juliet ) en de Siser Crease Tool. Elk heeft zijn unieke eigenschappen die verschillende materialen kunnen bewerken, waardoor de mogelijkheden voor projecten bijna eindeloos worden.

Maak Kennis met de Nieuwe Tools

Zowel de Siser Juliet als de Siser Romeo staan bekend om hun veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid in het snijden van verschillende materialen. De toevoeging van deze nieuwe tools maakt ze nog veelzijdiger.

Siser Etch Tool: Een Nieuw Tijdperk in Graveren

De Siser Etch Tool opent nieuwe mogelijkheden voor het graveren van diverse materialen. Van hout tot roestvrij staal, deze tool maakt gedetailleerd werk mogelijk zonder dat u naar een professionele graveur hoeft te stappen. Hieronder valt ook faux leer, acryl, vellum, aluminium, messing, en meer. Dit biedt enorme kansen voor personalisatie; denk aan gegraveerde cadeaus of uniek gemarkeerde producten voor uw bedrijf.

  • Hout
  • Leer
  • Faux leer
  • Acrylic
  • Vellum
  • Aluminium
  • Messing
  • Roestvrij staal

Siser Crease Tool: Precisiesnijden op Zijn Best

Voor wie werkt met papierachtige materialen is er nu de Siser Crease Tool. Deze tool is ideaal voor het snijden van papier, cardstock, cardboard maar ook enveloppen en cadeau labels. Het resulteert in strakke vouwen zonder scheuren of rafels – perfect voor nauwkeurige afwerkingen.

  • Papier
  • Cardstock
  • Cardboard (karton)

Dit maakt de Crease Tool niet alleen geschikt voor scrapbooking of kaarten maken maar ook voor professionele uitnodigingen of verpakking design.”

Toepassing van Nieuwe Tools in Uw Projecten

“Met deze tools wordt elk project niet alleen makkelijker maar ook leuker.”

Zowel amateurs als professionals kunnen profiteren van deze uitbreiding op hun toolkit. Hobbyisten zullen genieten van het personalisatieaspect dat nu binnen handbereik ligt terwijl kleine ondernemingen productieprocessen kunnen verfijnen met nauwkeurige gravering of snijwerk.

Easy Crease Easy Etch Tech Sheet

€ 64,95
Op voorraad

Ook op te halen in onze winkel

Juliet™ Blade Holder

De Siser Juliet – Blade Holder is de mesbehuizing voor de 45­° en 60° mesjes van de Siser Juliet.

Draai de binnenring van de houder om het mes aan te passen en draai hem vervolgens weer vast om het mes op zijn plaats te vergrendelen. Plaats de Blade Holder in de Tool Holder in de Siser Juliet en je bent klaar om allerlei projecten te snijden!

Het schoonmaken en vervangen van het mes is erg eenvoudig. Dankzij de magneet aan de binnenkant van de Blade Holder, klik je je nieuwe mesje er weer gemakkelijk in!

Meer informatie
SKU 30719
Merk Siser
Fabrikantcode 307019
EAN 8055060917524