Welkom in onze leuke (online) hobbywinkel.

De HobbyHoek is een snel groeiende (web)winkel waar elke keer weer wat nieuws te ontdekken is. Ons assortiment bestaat uit artikelen van bekende en onbekende merken en vrijwel alles wat u in onze winkel ziet is uit voorraad leverbaar. Door ons grote assortiment is er voor ieder wat wils. Mist u toch iets in onze winkel, dan nemen wij dit graag voor u in ons assortiment op. Wij zijn een webwinkel maar met een hoog gevoel voor service.

Neemt u gerust uw tijd om rond te kijken in onze winkel, hebt u vragen dan staan wij u graag via telefoon of email te woord. Zijn wij niet bereikbaar dan bellen of mailen wij u zo snel mogelijk terug.

Ongeveer eenmaal per maand verzenden wij een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over nieuwe producten, maar ook over te verwachten producten, nieuws en leuke acties. Aanmelden voor de nieuwsbrief gaat niet automatisch. Bij het aanmelden krijgt u deze mogelijkheid of via de banner op onze website. Na het aanmelden dient u uw inschrijving nog te bevestigen.

Inlog of gast: Als u zich als klant aanmeldt hoeft u de volgende keer dat u besteld uw gegevens niet meer in te vullen. U kunt ook als gast bestellen. Als gast of klant, uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van uw bestelling.